Ayurvedische ontspanningsmassage

Ayurvedische ontspanningsmassage is een volledige Oosterse massage van het lichaam. Bij deze ayurveda massage wordt gewerkt met een combinatie van basis-oliën en/of kruidenolie.

De Ayurvedische ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen, van ouderen tot baby’s, van volwassenen tot kinderen. In feite zou het goed zijn voor iedereen om regelmatig een massage te ondergaan om volledig fysiek en mentaal te ontspannen. Op deze manier behoudt je beter je energie voor de vele dagelijkse activiteiten.

Ayurvedische ontspanningsmassage is dé anti-stress behandeling, dé wellness behandeling en dé behandeling om eindelijk te onthaasten. Ook rugpijn en nekklachten, reuma en RSI zijn goed te bestrijden met de ayurveda therapeutische (marma) massage. Het is een massage die zowel lichaam als geest balanceert en je terugbrengt bij jezelf. Allerlei psychische klachten kunnen dus met een ayurvedisch massage behandel programma in combinatie met wat ayurvedische disciplines goed aangepakt worden.

 

Het basisprincipe van de ayurveda zijn drie bio-energetische krachten (de dosha’s):

vata (kracht van beweging)

pitta (kracht van transformatie)

kapha (kracht van structuur)

Deze krachten die overal in aanwezig zijn en dus ook in de mens, moeten in evenwicht zijn. Hiervoor biedt de ayurveda verschillende behandelwijzen. De ayurvedische ontspanningsmassage en Ayurveda marma massage. Bij de Ayurveda marma massage dient u wel uw constitutie en disbalans vast te stellen door middel van een Ayurveda-test.

 

Wanneer Ayurveda uw interesse heeft gewekt, is de geschiedenis van Ayurveda wellicht interessant.

 

Aangeraden wordt om na de ayurveda massage het rustig aan te doen en wat meer water te drinken om afvalstoffen sneller af te voeren. De olie laat je intrekken en douchen doe je alleen met warm water. Zeep hoef je pas de volgende dag te gebruiken indien je daar behoefte aan hebt.


Tijdsduur volledige ayurvedische wellness/ontspanningsmassage: 90 minuten.

 

De ayurvedische massage draagt onder andere bij aan:

-het activeren van het lymfesysteem en de bloedsomloop
-het bestrijden van stress, vermoeidheid en slapeloosheid
-de bewustwording van het lichaam
-verlichting van de spierspanning
-herstel van vitaliteit van lichaam en geest

 

Na kennisgemaakt te hebben met de Ayurvedische ontspanningsmassage, bent u wellicht verder geïnteresseerd geraakt in de Ayurveda Marma massage + constitutie vaststellen en disbalanstest (klik hier)

90 MINUTEN € 75,00