Wellness Massageparty

Gezellige wellness Massageparty aan huis!

Je kent het wel; je bent hartstikke druk en wil graag afspreken met je vrienden en vriendinnen maar het komt er steeds niet van.

En als je dan eindelijk een avondje vrij hebt, plof je het liefst op de bank.

De oplossing: boek een Wellness Massageparty of een Tuinparty!

 

Hoe werkt het.

Je nodigt je vrienden en vriendinnen uit, minimaal 3, maximaal 5, en vraagt ze een badjas mee te nemen.

Je stelt een ruimte in huis beschikbaar met een temperatuur van ongeveer 22 graden, deze maak je eventueel gezellig met kaarsjes.

Deze ruimte dient minimaal 2,5 x 3,0 meter te zijn in verband met de afmetingen van de tafel en de benodigde werkruimte.

Als er koel drinkwater beschikbaar is kan deze er na de massage voor zorgen dat de afvalstoffen beter worden afgevoerd.

De kosten bedragen € 35,00 per persoon. Lukt het je om 5 vrienden en vriendinnen uit te nodigen die een massage willen krijgen, dan krijg jij als gastvrouw of –heer  50% korting op een volgende massage naar keuze.

 

Jullie wellness avond.

De massages die voor een Wellness massageparty geschikt zijn korte stoelmassages, voet- en onderbeen massages, nek/schouder/rugmassages en gezichtsmassages.  Per persoon zal de massage 20 tot 30 minuten duren.

Tijdens de massages zitten de anderen bij elkaar, te kletsen, te lachen, zich te verheugen of na te genieten met wellicht een hapje en een drankje.

 

Tuinparty.

In de zomermaanden is er een leuk alternatief: De Tuinparty.

Denkt u zich eens in; al uw vrienden bij elkaar in uw tuin onder de stralende zon. Heerlijke gerechten of tappashapjes en verfrissende drankjes binnen handbereik, met als hoogtepunt van deze party een massage voor al uw gasten. Een zomerse droom die waarheid wordt!

 

Massageparty's kunnen voor verschillende gelegenheden worden geboekt. Denk aan een vrijgezellenfeest, een vriendinnenavondje, een tuinfeest(zomer) of een verjaardagsfeest.  In uw eigen vertrouwde omgeving lekker in de watten worden gelegd, waardoor u en uw gasten zich meestal nog dieper kunnen ontspannen.

De gastvrouw/heer die een massageparty bij Zensational Healing Hands boekt krijgt bij 3 boekingen van hun partygasten een gratis massage, wanneer deze ook daadwerkelijk de massage hebben ondergaan.

 

Het bedrag van de massageparty dient te zijn bijgeschreven 3 dagen voor aanvang van de massageparty.

Een Wellness massageparty, dat is eens een keer iets anders dan een standaard filmavondje of een eenvoudige borrel.