Over mij

 

Mijn naam is Sandra Tërstena-Jack en ben sinds juni 2017 gediplomeerd Wellness Masseur. Gespecialiseerd op het gebied van massage en lichamelijk welzijn in vele disciplines zoals Ontspannings-massage, Ayurvedische-massage, Stoelmassage en Triggerpoint-therapie.

 

Hoewel het masseren in 2015 is begonnen als hobby, is dit uitgegroeid  tot een passie.  Met vele uren aan uitgevoerde massages sta ik voor U klaar om u met zorg en aandacht te mogen masseren.

 

 Wanneer u zich door mij laat masseren staat ontspanning centraal, alle spanning zal volledig wegvloeien en uw hersens zullen het drukke dagelijkse leven laten voor wat het is. Bij mij  kunt u in luxe genieten van rust en afhankelijk van de massage, eventueel met energie de massagetafel  weer verlaten.

 

Mijn ambitie is om mijn massages te perfectioneren en kennis te verbreden. Daarvoor volg ik cursussen en workshops en gedegen opleidingen, hierdoor zal het aanbod van massages in het najaar van 2018 gestaag uitbreiden met Holistic Pulsing en Chakra Energie Reiki.

 

Voor meer informatie over alle aangeboden mogelijkheden nodig ik u van harte uit mijn website verder te bezoeken en eventueel een afspraak te maken.