Over mij

 

Mijn naam is Sandra Tërstena-Jack en ben sinds juni 2017 gediplomeerd Wellness Masseur. Gespecialiseerd op het gebied van massage en lichamelijk welzijn in vele disciplines zoals Ontspannings-massage, Ayurvedische-massage, Stoelmassage en Triggerpoint-therapie.

 

 

Hoewel het masseren in 2015 is begonnen als hobby, is dit uitgegroeid  tot een passie.  Met vele uren aan uitgevoerde massages sta ik voor U klaar om u met zorg en aandacht te mogen masseren. Niet te vergeten ben ik al meer dan 25 jaar in loondienst van een Rotterdamse werkgever als medewerker Invordering.  

Op 1 oktober 2017 ben ik gestart met Zensational Healing Hands en kom ik bij de mensen thuis. Op zaterdag -en zondagen sta ik voor u klaar voor één van mijn ontspannende behandelingen.

 

De naam van mijn bedrijf is ontstaan doordat bij vele oefensessies en proefkonijnen (vlieguren) die u voor zijn gegaan mijn massages beoordeelden als magische handen of helende handen. Het ontworpen logo dat ben ik en de sterretjes staan voor mijn energie.

 

In het begin van 2015 balanceerde ik op het randje van een burn-out, daardoor weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om niet door te blijven hollen of razen, maar juist dan ook regelmatig even aandacht voor lichaam en geest te hebben. Vandaar mijn statement Care 4 body And Mind.

Wanneer u zich door mij laat masseren staat ontspanning centraal, alle spanning zal volledig wegvloeien en uw hersens zullen het drukke dagelijkse leven laten voor wat het is. Bij mij  kunt u in luxe genieten van rust en afhankelijk van de massage, eventueel met energie de massagetafel  weer verlaten.

 

Mijn ambitie is om mijn massages te perfectioneren en kennis te verbreden. Daarvoor volg ik cursussen en workshops en gedegen opleidingen, hierdoor zal het aanbod van massages in het najaar van 2019 gestaag uitbreiden met Holistic Pulsing en Chakra Energie Reiki.

 

Voor meer informatie over alle aangeboden mogelijkheden nodig ik u van harte uit mijn website verder te bezoeken en eventueel een afspraak te maken.