WELKOM BIJ ZENSATIONAL HEALING HANDS


De massageservice bij u thuis voor iedereen die behoefte  heeft aan lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Het doel van mijn massages is het verhelpen van "eventuele" pijn en bewegingsbeperking om zo de kwaliteit van het leven te verhogen. Let wel, U hoeft geen klachten te hebben om het heilzame effect van een massage te ervaren.

Bij mij  kunt u in luxe genieten van rust en met energie de massagetafel  weer verlaten.

Bij Zensational Healing Hands staat ontspanning centraal! U mag het zelf ondervinden, hoe een massagebehandeling U het gevoel van wellness bezorgt.  Loslaten omdat het u zo veel stress scheelt en energie oplevert.

 

Voorafgaand aan iedere behandeling vind er een anamnese (intakegesprek) plaats om na te gaan in welke conditie u op dat moment verkeert en of er zaken zijn die om extra aandacht vragen, maar ook om uit te sluiten of er geen symptomen zijn waarbij massage meer slecht dan goed doet.

 

Wanneer u geïnteresseerd bent, dan kom ik graag naar u toe. Deze masseuse aan de deur brengt een massagetafel, handdoeken, ontspannende muziek en uiteraard de massageolie mee. Afhankelijk voor welke massage u kiest.

De massageolie die wordt gebruikt bestaat uit ingrediënten uit de biologische landbouw en is op basis van natuurlijke Etherische oliën.

De natuurlijke en biologische massageolie heeft een kalmerende en verzachtende werking. Deze is geschikt voor de gevoelige huid, maakt de huid soepel en brengt haar tot rust. De zoete amandel Olie werkt intensief verzorgend en ontspannend.

 

Openingstijden: Zaterdag van 10.00 uur – 18.00 uur

                             Zondag van 10.00 uur – 14.00 uur


Na de massage kunt u natuurlijk even rustig weer tot uzelf komen met een glas water of thee. Houdt u er daarom rekening mee dat uw afspraak langer duurt dan de daadwerkelijke massage/therapie waarvoor u de afspraak heeft gemaakt. Het is tevens aan te raden om direct na, maar ook de komende uren even rustig aan te doen, zeker als het uw eerste massage is.

Geef vooraf duidelijk aan of u (medische) klachten en/of bijzonderheden heeft. (zie Contra-Indicaties). Bij het achter houden van belangrijke (medische) informatie ben ik niet aansprakelijk voor de gevolgen!

 

In erotische massage wordt niet voorzien.